Pettukakkumuru
Pettujauhoista voi valmistaa muruseoksen, joka maustaa vaikkapa jäätelö-puolukkavaahtoannosta.Pettukakkumuru
Ainekset
- 1 dl voita
- 1 dl sokeria
- 1 dl vehnäjauhoa
- 5 rkl pettujauhoa (tai ruisjauhoja)
Valmistusohje
Sekoita huoneenlämpöiseen voihin kuivat ainekset sormin hienoksi muruksi. Paista 150 asteessa uunissa 15 minuuttia, sekoita lusikalla ja paista vielä 5 minuuttia, kunnes muru on vaalean ruskeaa. Jäähdytä ja murenna vielä sormilla hienoksi muruksi.
Laita pettukakkumuru lautaselle, lusikoi/pursota puolukkasabayonea viereen, tarjoa jäätelön, puolukkaliemen ja sokeroitujen puolukoitten kera
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

