Jouluyön juustolautanen
Jouluyön juustolautaselta napostellaan kotimaista maalaisbrietä, sinihomejuustoa, mustaleimaa sekä Luostaria. Juustojen seurana maistuvat pienet voileipäkeksit, aprikoosihillo sekä hedelmät.
Jouluyön juustolautaselta napostellaan kotimaista maalaisbrietä, sinihomejuustoa, mustaleimaa sekä Luostaria. Pienet voileipäkeksit, aprikoosihillo sekä hedelmät maistuvat juustojen seurana. Kuva: Jaana KankaanpääJouluyön juustolautanen
Ainekset
- sinihomejuustoa ja pipareita
- maalaisbrietä
- mustaleimaemmentalia
- luostaria
- keksejä
- kiiviä
- aprikoosimarmeladia
- granaattiomenansiemeniä
Valmistusohje
Leikkaa juusto annospaloiksi. Kokoa jokaiselle ruokailijalle valmiiksi juustolautanen yöpalaksi.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
