Havaijin ananas-kinkkuleipä

Juusto­raasteella kuorrutettuja lämpimiä leipiä on helppo ja nopea valmistaa kotona. Havaijin leivässä mozzarellan alle kätketään ananas- ja kinkkuviipale.
Havaijin ananas-kinkkuleivät ja muut lämpimät leivät kuumennetaan, kunnes juusto sulaa niiden päällä.
Havaijin ananas-kinkkuleivät ja muut lämpimät leivät kuumennetaan, kunnes juusto sulaa niiden päällä. Kuva: Jaana Kankaanpää
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Havaijin ananas-kinkkuleipä

Ainekset

  • 4 leipää
  • 4 viipaletta grahampaahtoleipää
  • voi-kasviöljylevitettä
  • 100 g (8 viipaletta) savukinkkua
  • 1 pieni tlk ananasrenkaita
  • 2 dl (100 g) mozzarellaa raasteena

Valmistusohje

Leikkaa halutessasi paahtoleivistä reunat ohuelti. Voitele leivät. Laita leiville savukinkkuviipaleet. Nosta valutetut ananasviipaleet päälle. Ripottele pinnalle juustoraastetta.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Paista 250 asteessa noin viisi minuuttia eli kunnes juustoraaste on saanut väriä. Tarjoa saman tien.