Karpalo-pähkinäkuskus
Karpalo tuo pirteyttä kuskusiin, jonka voi nauttia joko sellaisenaan tai lisukkeena.3 dl kuskussuurimoita
1 dl kuivattuja karpaloita
1 tl keltaista ras el hanout -mausteseosta
2 rkl sitruunamehua
1 tl suolaa
3,5 dl kiehuvaa vettä
1 dl cashewpähkinöitä
kourallinen lehtipersiljaa ja/tai tuoretta korianteria
Pane kuskus, karpalot ja mausteet kulhoon. Kaada päälle kiehuva vesi ja anna imeytyä muutama minuutti.
Paahda cashewpähkinät kuivalla pannulla ja lisää ne kuskusin joukkoon haarukalla sekoittaen. Silppua päälle korianteria, lehtipersiljaa tai kumpaakin. Tarjoa falafelpyöryköiden tai lammaspadan kanssa.
Vinkki! Jos et löydä ras el hanout -mausteseosta, voit korvata sen curryjauheella.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

