Kuumat sienileivät
Metsästäjänleipä tunnetaan täyteläisestä sienikastikkeesta. Kastikkeen alle laitetaan jauhelihapihvi tai lihaleikkeleitä ja päälle juustoraastetta.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Kuumat sienileivät
8 annosta
Ainekset
- 8 ruisleipästä
- 1 l (400 g) tuoreita suppilovahveroita tai rasia herkkusieniä
- 1 rkl voita
- 1 prk (200 g) kolmen pippurin tuorejuustoa
- ripaus suolaa
- 2 rkl hienonnettua persiljaa
- 1 pussi (150 g) pitsaraastetta
Valmistusohje
Puhdista sienet ja hienonna. Kuumenna sieniä paistinpannulla, kunnes niistä on haihtunut ylimääräinen neste. Lisää voi ja paista sienet. Lisää tuorejuusto ja mausta suolalla ja persiljalla.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Levitä sieniseos ruisleipästen päälle. Ripottele juustoraastetta leiville ja kuumenna 250 asteessa noin 5 minuuttia.
Osaston luetuimmat
- Tämä ravinteikas kala oli ennen suomalaisten arkiruokaa, mutta nykyään sitä purkitetaan Suomessa enää yhdessä paikassa24.6. Tilaajalle
- Makkarakupit3.6.2016
- Sarin kotikahvilassa kelpaa pysähtyä piirakalla ‒ pohdintaa aiheutti, voiko I love Kuhmoinen -läpyskän syödä25.6.
- Raparperikiisseli8.6.2018
- Muurinpohjaletut18.6.2019
- Raparperimehu15.5.2019
- Mummon lihapullat10.3.2017