Kuumat sienileivät

Metsästäjänleipä tunnetaan täyteläisestä sienikastikkeesta. Kastikkeen alle laitetaan jauhelihapihvi tai lihaleikkeleitä ja päälle juustoraastetta.
Sienimuhennosleivät kuumennetaan, kunnes juusto sulaa niiden päällä.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Kuumat sienileivät

8 annosta

Ainekset

  • 8 ruisleipästä
  • 1 l (400 g) tuoreita suppilovahveroita tai rasia herkkusieniä
  • 1 rkl voita
  • 1 prk (200 g) kolmen pippurin tuorejuustoa
  • ripaus suolaa
  • 2 rkl hienonnettua persiljaa
  • 1 pussi (150 g) pitsaraastetta

Valmistusohje

Puhdista sienet ja hienonna. Kuumenna sieniä paistinpannulla, kunnes niistä on haihtunut ylimääräinen neste. Lisää voi ja paista sienet. Lisää tuorejuusto ja mausta suolalla ja persiljalla.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Levitä sieniseos ruisleipästen päälle. Ripottele juustoraastetta leiville ja kuumenna 250 asteessa noin 5 minuuttia.