Mansikka-jugurttijäätelöt

Kotitekoiset jugurttijäätelöt saavat ylellisen loppusilauksen sulatetulla suklaalla, pistaasi- ja mansikkarouheella sekä isoilla kookoslastuilla.
Kotitekoiset jugurttijäätelöt saavat ylellisen loppusilauksen sulatetulla suklaalla, pistaasi- ja mansikkarouheella sekä isoilla kookoslastuilla.
Kotitekoiset jugurttijäätelöt saavat ylellisen loppusilauksen sulatetulla suklaalla, pistaasi- ja mansikkarouheella sekä isoilla kookoslastuilla.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Mansikka-jugurttijäätelöt

8–10 annosta

Ainekset

  • 5 dl mansikoita (3 dl) soseena
  • 1 dl sokeria
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • 1 dl kuohukermaa
  • 1 kg maustamatonta jugurttia

Pinnalle

  • 100 g taloussuklaata
  • 1 dl kuohukermaa
  • kookoslastuja
  • 2 pakastemansikkaa rouhittuna
  • 2 rkl pistaasipähkinärouhetta

Valmistusohje

Vaahdota kerma, lisää sokerit, jugurtti ja mansikkasose. Jaa seos pakastuksen kestäviin pieniin astioihin. Kertakäyttömukit ja tyhjät jugurttipurkit ovat sopivia annoskuppeja.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Anna jäätyä muutama tunti ja työnnä pikkulusikka pystyyn puolijäiseen seokseen.

Sulata suklaa kattilassa ja lisää kerma. Sekoita tasaiseksi. Vuole pakastemansikoista rouhetta. Leikkaa annoskuppien sivut auki. Valuta päälle suklaasulaa ja ripottele pinnalle kookoslastuja, mansikka- ja pistaasirouhetta. Nauti jäätelöt saman tien.