Mansikka-jugurttijäätelöt
Kotitekoiset jugurttijäätelöt saavat ylellisen loppusilauksen sulatetulla suklaalla, pistaasi- ja mansikkarouheella sekä isoilla kookoslastuilla.
Kotitekoiset jugurttijäätelöt saavat ylellisen loppusilauksen sulatetulla suklaalla, pistaasi- ja mansikkarouheella sekä isoilla kookoslastuilla.Mansikka-jugurttijäätelöt
8–10 annosta
Ainekset
- 5 dl mansikoita (3 dl) soseena
- 1 dl sokeria
- 1 rkl vaniljasokeria
- 1 dl kuohukermaa
- 1 kg maustamatonta jugurttia
Pinnalle
- 100 g taloussuklaata
- 1 dl kuohukermaa
- kookoslastuja
- 2 pakastemansikkaa rouhittuna
- 2 rkl pistaasipähkinärouhetta
Valmistusohje
Vaahdota kerma, lisää sokerit, jugurtti ja mansikkasose. Jaa seos pakastuksen kestäviin pieniin astioihin. Kertakäyttömukit ja tyhjät jugurttipurkit ovat sopivia annoskuppeja.
Anna jäätyä muutama tunti ja työnnä pikkulusikka pystyyn puolijäiseen seokseen.
Sulata suklaa kattilassa ja lisää kerma. Sekoita tasaiseksi. Vuole pakastemansikoista rouhetta. Leikkaa annoskuppien sivut auki. Valuta päälle suklaasulaa ja ripottele pinnalle kookoslastuja, mansikka- ja pistaasirouhetta. Nauti jäätelöt saman tien.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
