Mansikka-jugurttijäätelöt
Kotitekoiset jugurttijäätelöt saavat ylellisen loppusilauksen sulatetulla suklaalla, pistaasi- ja mansikkarouheella sekä isoilla kookoslastuilla.

Kotitekoiset jugurttijäätelöt saavat ylellisen loppusilauksen sulatetulla suklaalla, pistaasi- ja mansikkarouheella sekä isoilla kookoslastuilla.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Mansikka-jugurttijäätelöt
8–10 annosta
Ainekset
- 5 dl mansikoita (3 dl) soseena
- 1 dl sokeria
- 1 rkl vaniljasokeria
- 1 dl kuohukermaa
- 1 kg maustamatonta jugurttia
Pinnalle
- 100 g taloussuklaata
- 1 dl kuohukermaa
- kookoslastuja
- 2 pakastemansikkaa rouhittuna
- 2 rkl pistaasipähkinärouhetta
Valmistusohje
Vaahdota kerma, lisää sokerit, jugurtti ja mansikkasose. Jaa seos pakastuksen kestäviin pieniin astioihin. Kertakäyttömukit ja tyhjät jugurttipurkit ovat sopivia annoskuppeja.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Anna jäätyä muutama tunti ja työnnä pikkulusikka pystyyn puolijäiseen seokseen.
Sulata suklaa kattilassa ja lisää kerma. Sekoita tasaiseksi. Vuole pakastemansikoista rouhetta. Leikkaa annoskuppien sivut auki. Valuta päälle suklaasulaa ja ripottele pinnalle kookoslastuja, mansikka- ja pistaasirouhetta. Nauti jäätelöt saman tien.
Osaston luetuimmat
- Mummon lihapullat10.3.2017
- Jäätelön reseptimuutos ei kannattanut ‒ poiki valinnan vuoden ruokahuijaukseksi27.1. Tilaajalle
- Maailman parhaat uunijuurekset8.3.2019
- Notkuuko pakastimesi puolukoita? Tämä rukiinen puolukkapuuro sopii välipalaksi tai kevyeksi jälkiruuaksi7.10.2022
- Lievitystä Lapin-kuumeeseen: tee oikeaoppinen poronkäristys18.10.2020
- Rapeareunainen omenapiirakka saa makua inkivääristä20.1.
- Herkutellaan pohjoisen mauilla27.1. Tilaajalle