Pinaatti-perunasose
Perunasose on klassikkolisuke. Siihen saa uutta makua ja väriä lisäämällä pinaattia tai porkkanaa.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Pinaatti-perunasose
2—3 annosta
Ainekset
- 500 g jauhoisia perunoita
- noin 3 dl vettä
- 1/4 tl suolaa
- 1 dl lämmitettyä täysmaitoa
- 25 g voita
- (keitinlientä)
- 1-2 kuutiota pakastepinaattia
Valmistusohje
Kuori perunat ja puolita ne. Keitä puolitetut perunat suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Kaada vesi talteen. Käytä se sämpylätaikinaan, keiton liemeksi tai kastikkeeseen.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Survo perunat. Lisää voi ja maito sähkövatkaimen tai perunasurvimen avulla. Lisää kuumaa keitinlientä tarpeen mukaan. Vatkaa sose tasaiseksi.
Kuumenna pakastepinaatti pannulla tai mikrossa. Valuta pinaatista ylimääräinen neste pois ennen perunasoseen lisäämistä.
Lisää pinaatti perunasoseeseen. Sekoita tasaiseksi.
Osaston luetuimmat
- Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta10.6.
- Saksalainen makkarapannu on herkullinen yhdistelmä currya, braatwurstia ja papuja12.8.
- Mustaviinimarjahyytelö7.8.2015
- Isoäidin lihakaalilaatikko8.9.2017
- Yksinkertaista, mutta niin maukasta! Keitetyt herneenpalot eli apposet kastetaan herkulliseen yrttivoihin12.8.
- Mummon lihapullat10.3.2017
- Jäikö kekkereistä rapuja yli? Pyöräytä ylijäämästä herkullinen rapuleipä!5.8.