Lipstikasta syntyy maukasta tahnaa, jota voi käyttää kuin pestoa
Pihan perällä aikaisin keväällä versova lipstikka on aika ottaa uusiokäyttöön. Surauta siitä peston tyyppinen tahna ja käytä pastassa, leivällä ja grilliruokien kaverina. Voimakkaan makuinen rohdosyrtti on parhaimmillaan, kun maku ei ole liian hallitseva. Jos olet kokematon lipstikankäyttäjä, aloita pienemmällä määrällä. Kaksi kaupan lipstikkaruukkua vastaa noin 1–3 oman maan lipstikanlehteä.

Osaston luetuimmat
- Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta10.6.
- Savustetut muikut10.7.2020
- Tämä ravinteikas kala oli ennen suomalaisten arkiruokaa, mutta nykyään sitä purkitetaan Suomessa enää yhdessä paikassa24.6. Tilaajalle
- Juhannukseen valmistautuvan grillaajan kannattaa napata kaupasta mukaan tätä tuotetta22.6.
- Raparperikiisseli8.6.2018
- Muurinpohjaletut18.6.2019
- Muista suola keitinveteen: Tällä ohjeella valmistat varhaisperunat varmasti herkullisiksi – kasvua voi seurata suorassa lähetyksessä Laitilasta28.5.2021