Aprikoosimarmeladi
Tarjoile aprikoosimarmeladi esim. makeiden skonssien kanssaAprikoosimarmeladi
Ainekset
- 1 pussi (250 g) kuivattuja aprikooseja
- 1 1/2 dl omenatäysmehua
- 1/2 rkl inkivääriraastetta
- 1 dl hillosokeria
Valmistusohje
Leikkaa hedelmät pieniksi paloiksi ja siirrä kattilaan. Sekoita joukkoon mehu, raastettu inkivääri ja hillosokeri. Keitä hiljalleen välillä sekoitellen noin 20 minuuttia.
Kaada lasipurkkiin tai tarjoiluastiaan.
Vinkki
Jos teet marmeladin kuivista ja kovista aprikooseista, lisää omenatäysmehun määrää puolella desilitralla. Marmeladi säilyy jääkaapissa puhtaassa lasipurkissa useita viikkoja.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

