Mustaherukka-sipulihilloke
Mustaherukoista ja sipulista valmistettu hilloke on mainio päällys paahtoleivälle.
Herukoista ja sipulista valmistettu hilloke on mainio päällys paahtoleivälle. Kuva: Jaana KankaanpääMustaherukka-sipulihilloke
Ainekset
- 5 dl keltasipulia suikaleina
- 2 1/2 dl vettä
- 5 dl mustaherukoita
- 2 dl hillosokeria
Valmistusohje
Hauduta sipulia 3–4 minuuttia vedessä miedolla lämmöllä. Lisää herukat ja sokeri. Anna kiehahtaa ja hauduta noin 10 minuuttia. Purkita puhtaisiin, kuumennettuihin tölkkeihin.
Hilloke sopii paahtoleivälle sekä liha-aterian lisäkkeeksi.
Vinkki
Valmista hilloke punasipulista ja punaherukoista.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

