Jos pidät sekä suklaasta että kahvista, niin tämä jälkkäri vie kielen mennessään
Suklaamousse maistuu sekä pähkinältä että espressolta ja on helppo tehdä etukäteen.
Käytä pieniä jälkiruokamaljoja, sillä pienikin annos riittää tuhtia suklaamoussea. Kuva: Sanne KatainenSuklaa-espressomousse
5—6 annosta
- Ainekset
- 4—5 kandisokerikeksiä
- 1 prk (2 dl) kuohukermaa
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 tl espressopikakahvijauhetta
- 200 g hasselpähkinä-kaakaolevitettä (Nutella)
Valmistusohje
Murskaa keksit pakastepussissa kaulimella. Jaa murut kuuden pienen jälkiruokamaljan pohjalle. Jätä muruja hieman koristeluun.
Vaahdota kerma ja mausta se vaniljasokerilla.
Sekoita espressojauhe pähkinä-kaakaotahnaan. Nostele kermavaahto tahnaan ja sekoita varovasti tasaiseksi.
Lusikoi mousse murujen päälle, peitä kelmulla ja anna odottaa tarjoilua jääkaapissa vähintään pari tuntia tai seuraavaan päivään.
Koristele annokset ennen tarjoilua keksimuruilla ja halutessasi mintunlehdillä.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
