Helpot suupalat juhlissa tarjottavaksi: Lohi-rieskarullat katoavat tarjottimelta hetkessä
Vaaleat rieskarullat ovat kylmäsavulohen ystävän suosikkeja.Lohi-rieskarullat
32 kpl
- Ainekset
- 4 ohutta suorakaiteen muotoista rieskaa
- Täyte
- 400 g maustettua tuorejuustoa (ruohosipuli)
- 150 g kylmäsavulohta
- ½ punasipulia
- 2 rkl tilliä silputtuna
- 1 tl sitruunapippuria
Valmistusohje
Notkista tuorejuusto kulhossa.
Leikkaa lohi pieneksi silpuksi. Kuori ja hienonna punasipuli. Kumoa ainekset kulhoon, lisää tillisilppu ja mustapippuri. Sekoita tasaiseksi ja tarkista maku.
Levitä rieskat työpöydälle ja sivele lohiseosta rieskojen pintaan. Kääri rieskat tiukalle rullalle pitkältä sivulta.
Kääri rullat kelmuun ja nosta jääkaappiin tekeytymään pariksi tunniksi.
Leikkaa kukin pötkö kahdeksaan paalaan. Kiinnitä tarvittaessa cocktailtikuilla.
Joko sinulle tulee MT:n ruokauutiskirje? Saat kerran viikossa neljä uutta reseptiä ja viikon ruokauutiset ilmaiseksi sähköpostiisi tilaamalla ruokauutiskirjeen. Seuraa meitä myös Facebookissa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat


