Hot dogin väliin sopii muukin kuin nakki: Näistä hodareista ei makua puutu
Sämpylän väliin sujautetut kalapullat, raejuusto, porkkanaraaste ja maukas kastike tepsivät pikkunälkään.Kalapullahodarit
4 kpl
- Ainekset
- 2 porkkanaa
- 4 hotdog-sämpylää
- 12 kalapyörykkää (lohi tai järvikala)
- Kastike
- 1 dl turkkilaista jogurttia
- 1 rkl ruohosipulia silputtuna
- 1 tl juoksevaa hunajaa
- ½ tl suolaa
- ripaus mustapippuria
- Lisäksi
- 2 rkl sinappikurkkusalaattia
- 2 rkl raejuustoa
- 1 rkl paahdettuja sipulihiutaleita
Valmistusohje
Tee ensin kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Nosta kastikekippo kelmulla peitettynä jääkaappiin maustumaan vartiksi.
Kuori porkkanat ja raasta ne hienolla terällä.
Kuumenna kalapullat mikroaaltouunissa tai paistinpannulla. Lämmitä myös sämpylät.
Lusikoi sämpylän väliin porkkanaraastetta ja kastiketta. Pane jokaiseen hodariin 3 kalapyörykkää ja lisää vielä sinappikurkkusalaattia, raejuustoa sekä paahdettuja sipulihiutaleita.
Hodarit maistuvat mainiolta maidon kera.
Vinkki: Voit korvata pyörykät kalapuikoilla, jos niitä on vaikkapa jäänyt yli edellisen päivän aterialta.
Joko sinulle tulee MT:n ruokauutiskirje? Saat kerran viikossa neljä uutta reseptiä ja viikon ruokauutiset ilmaiseksi sähköpostiisi tilaamalla ruokauutiskirjeen. Seuraa meitä myös Facebookissa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat


