Pappilan mansikkainen hätävara
Pappilan hätävara syntyy kauden marjoista, keksipaloista sekä kermaisesta jugurtti- tai tuorejuustovaahdosta.
Pappilan hätävara syntyy kauden marjoista, keksipaloista sekä kermaisesta jugurtti- tai tuorejuustovaahdosta. Kuva: Sanne KatainenPappilan mansikkainen hätävara
6 annosta
Ainekset
- 6 siirappipiparia
- 1/2 dl kahvijuomaa tai mehua
- 1 prk (200 g) sitruunarahkaa
- 1 dl kuohukermaa
- (1–2 rkl sokeria)
- 1 l mansikoita
Valmistusohje
Murskaa keksit ja laita juomalasien pohjalle. Kostuta kevyesti mehulla tai kahvijuomalla.
Vaahdota kerma ja sekoita rahkan kanssa. Mausta halutessasi sokerilla. Kokoa lasiin kerroksittain marjoja ja rahka-kermaseosta. Koristele mansikoilla.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

