Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Täytetty porsaanfilee grillissä

Täytetty porsaanfilee grillissä on mehukas ja maukas grilliruoka. Voit vaihdella porsaanfileen väliin laitettavaa tuorejuustoa mielesi mukaan. Esimerkiksi kantarellituorejuusto toimii porsaan makuparina.
Porsaan sisäfileen täytteenä oleva kantarellituorejuusto toimii maukkaana kastikkeena.
Porsaan sisäfileen täytteenä oleva kantarellituorejuusto toimii maukkaana kastikkeena. Kuva: Sanne Katainen

Täytetty porsaanfilee grillissä

4 annosta

  • 1 (noin 600 g) porsaan sisäfilee
  • ¾ tl suolaa
  • 1 tl pippurisekoitusta
  • 1 rs (100 g) maustettua tuorejuustoa (esimerkiksi kantarelli)
  • ½ dl paahdettuja sipulihiutaleita
  • 2 rkl timjamia silputtuna

Pintaan

  • 1–2 rkl grillauskastiketta tai rypsiöljyä

Lisäksi

4–5 cocktailtikkua

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Leikkaa porsaanfilee auki levyksi ja nuiji tasaiseksi. Mausta filee molemmin puolin suolalla ja pippurisekoituksella.

Levitä tuorejuusto lihalevylle, ripottele pintaan sipulihiutaleet ja timjami. Rullaa levy pitkältä sivulta napakaksi kääröksi. Sulje saumakohta muutamalla cocktailtikulla. Sivele rullan pinta grillauskastikkeella tai öljyllä.

Grillaa fileerulla kypsäksi miedolla lämmöllä 20–30 minuuttia. Anna lihan vetäytyä folion alla 10 minuuttia. Poista cocktailtikut ja leikkaa fileerulla viipaleiksi.

Vinkki: Tarjoa lisänä esimerkiksi maukasta perunasalaattia.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Lue lisää:

Feta-perunasalaatti

Raikas feta-perunasalaatti