Täytetty porsaanfilee grillissä
Täytetty porsaanfilee grillissä on mehukas ja maukas grilliruoka. Voit vaihdella porsaanfileen väliin laitettavaa tuorejuustoa mielesi mukaan. Esimerkiksi kantarellituorejuusto toimii porsaan makuparina.

Porsaan sisäfileen täytteenä oleva kantarellituorejuusto toimii maukkaana kastikkeena. Kuva: Sanne Katainen
Täytetty porsaanfilee grillissä
4 annosta
- 1 (noin 600 g) porsaan sisäfilee
- ¾ tl suolaa
- 1 tl pippurisekoitusta
- 1 rs (100 g) maustettua tuorejuustoa (esimerkiksi kantarelli)
- ½ dl paahdettuja sipulihiutaleita
- 2 rkl timjamia silputtuna
Pintaan
- 1–2 rkl grillauskastiketta tai rypsiöljyä
Lisäksi
4–5 cocktailtikkua
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Leikkaa porsaanfilee auki levyksi ja nuiji tasaiseksi. Mausta filee molemmin puolin suolalla ja pippurisekoituksella.
Levitä tuorejuusto lihalevylle, ripottele pintaan sipulihiutaleet ja timjami. Rullaa levy pitkältä sivulta napakaksi kääröksi. Sulje saumakohta muutamalla cocktailtikulla. Sivele rullan pinta grillauskastikkeella tai öljyllä.
Grillaa fileerulla kypsäksi miedolla lämmöllä 20–30 minuuttia. Anna lihan vetäytyä folion alla 10 minuuttia. Poista cocktailtikut ja leikkaa fileerulla viipaleiksi.
Vinkki: Tarjoa lisänä esimerkiksi maukasta perunasalaattia.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Lue lisää:
Osaston luetuimmat
- Nosta kaurapuuro uudelle tasolle: uuniomenapuuro valmistuu helposti kotona
- Ota herkulliset kantarellireseptit talteen – 8 helppoa vaihtoehtoa
- Soodavesi vai vissy? Kuplivilla vesillä on eroja, ja pikku lisäyksellä niistä saa vaikka limonadia
- Söin täällä: Ranskalainen keittiö, suomalaiset raaka-aineet – Pompier yllätti kotimaisella otteellaan
- Kermajuustosta katosi vaivihkaa 100 grammaa: Erityisesti näissä tuotteissa piilokallistuminen näkyy
- Monet poimivat marja-aronian aivan väärään aikaan, marjanviljelijä arvioi – "Sama kuin menisi syömään vihreitä mustikoita"
- Suppilovahveron voi sekoittaa myrkylliseen rustonupikkaan, mutta näin erotat ne toisistaan