Ravintolan ei tarvitse ilmoittaa jauhelihan alkuperää, jos se sisältää suolaa enemmän kuin yhden prosentin
Toukokuun alussa voimaan tuleva ilmoitusvelvollisuus koskee vain pientä osaa lihatuotteista.

Osaston luetuimmat
- S-ryhmän uusi halpuutus voi johtaa hintapaineen lisääntymiseen kotimaisilla tuotteilla: ”Alkutuottaja on pakotettu mopen osaan”18:00
- Näihin lohkoperunoihin ihastuvat kaikki ‒ salainen ainesosa yllättää17.3.
- Huippuravintola Finnjävel tarjoilee verilettuja ja kanaviillokkia Lontoossa – ”Eikö ole helvetin hyvää?” kysyy Michelin-kokki Tommi Tuominen21.3.
- S-ryhmä laskee lähes 400 ruokatuotteensa hintaa21.3.
- Mummon lihapullat10.3.2017
- Maailman parhaat uunijuurekset8.3.2019
- Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta10.6.2022