MT Jättinumero: MT.FI-sivuston kaikki artikkelit saatavilla 30.10.-1.11. ilman lukurajoituksia
Resepti

Kurpitsavohvelit

Sanne Katainen
Kurpitsavohvelit syödään kurpitsahillon kera.

Kurpitsavohvelit

Ainekset
  • 1 dl raastettua talvikurpitsaa (esim. jättikurpitsa, myskikurpitsa tai hokkaidokurpitsa)
  • 2 dl vettä
  • 2 munaa
  • ½ dl öljyä
  • ½ tl suolaa
  • ½ t rkl sokeria
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • ½ tl leivinjauhetta
Valmistusohje

Sekoita kaikki kuivat aineet ensin yhteen, sekoita hyvin. Lähde lisäämään nestemäisiä aineita joukkoon ja sekoita huolella.

Anna taikinan tekeytyä ½–1 tuntia.

Paista vohvelit vohveliraudalla.

Tarjoile vohvelit kurpitsahillokkeen kanssa.

Vinkki: Voit käyttää ohjeeseen mitä tahansa kasvis- tai juuresraastetta. Näin lisäät huomaamattasi kasvisten käyttöä.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit