Resepti

Kinkkutäytteiset enchiladat

Sanne Katainen
Kääräise joulukinkun rippeet mausteisiksi enchiladoiksi ja kuumenna koko vuoallinen kerralla uunissa.

Kinkkutäytteiset enchiladat

8 kappalettaAineksetTäyte
  • 2 paprikaa (punainen ja vihreä)
  • 1 sipuli
  • 1 rkl öljyä
  • 250 g joulukinkun rippeitä (tai palvi- tai keittokinkkua)
  • 2 tl tacomausteseosta
  • 1 prk (350 g) tomaattipohjaista tacokastiketta (medium)
  • 1 rs (100 g) (tacomaustettua) tuorejuustoa
Päälle
  • 1 ½ dl (tacomaustettua) juustoraastetta
Lisäksi
  • 1 pkt (320 g, 8 kpl) pehmeitä tortillalättyjä
Valmistusohje

Suikaloi huuhdotut paprikat. Kuori ja hienonna sipuli. Paloittele kinkku pieniksi kuutioiksi. Kuumenna pannulla öljy ja kuullota siinä sipulit. Lisää paprikat ja kääntele muutama minuutti. Sekoita joukkoon lihat ja mausteseos. Lisää puolet tacokastikkeesta ja tuorejuusto. Sekoittele, kunnes juusto on liuennut. Tarkista maku ja lisää halutessasi tulisuutta ja mausteisuutta.

Jaa täyte tortillalätyille, kääri ne rullalle ja nosta uunivuokaan saumapuoli alaspäin. Valuta päälle loput salsakastikkeesta. Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kuumenna enchiladoja 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit