Villa Apollon kesäinen kesäkurpitsasalaatti
Kun ohuet kesäkurpitsaviipaleet marinoidaan mausteisessa etikkaliemessä, niistä tulee mainio pohja värikkäälle salaatille.Villa Apollon kesäinen kesäkurpitsasalaatti
4 hengelle
Ainekset
- 1 kesäkurpitsa
Marinadi
- 1 dl öljyä
- 2 rkl valkoviinietikkaa
- 1 valkosipulinkynsi hienoksi pilkottuna
- 1 tl sokeria
- 0.5 tl suolaa
- mustapippuria
Lisäksi
- retiisiä, rucolaa, pikkutomaatteja, kylmäsavulohta
Valmistusohje
Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi esimerkiksi juustohöylällä. Kaada viipaleet kulhoon.
Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada viipaleiden päälle. Anna marinoitua noin kaksi tuntia.
Asettele marinoituneet kesäkurpitsat tarjottimelle. Halkaise pikkutomaatit, viipaloi retiisi ohueksi. Asettele ilmavasti päälle rucolaa, tomaatteja, retiisiä sekä kylmäsavulohta.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

