Siirry pääsisältöön
Siirry hakuun
Sulje mainos
Sulje mainos
Tilaa
Hae
Valikko
Etusivu
Uusimmat
Metsä
MT Hevoset
Koti
Maatalous
Uutiset
Lehdet
Osastot
Etusivu
Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Koti
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
MT Hevosmarkkinat
MT Työpaikat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Tilaa uutiskirje
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Lähetä oikaisupyyntö
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Siirry sivupalkkiin
Siirry alaosaan
Juuri nyt
|
Upottavat suot ja korjaamattomat myrskytuhot pysäyttävät Venäjän panssarivaunut – itärajalla aloitetaan pilottihanke
Tilaajalle
|
Maatalousdronet entistä isompia ja halvempia
Savustus
Reseptit
|
Oletko kokeillut savustaa kanaa? Se kannattaa, sillä lopputulos on erittäin herkullinen
Reseptit
|
Näin onnistut varmasti lohen savustamisessa: Täydellinen resepti ja mehukas lopputulos
Reseptit
|
Savustetut katkaravut ovat herkku, jota on testattava – dippaa valkosipulimajoneesiin ja nauti!
Ruoka
|
Muutakin kuin kalaa voi savustaa: Näitä herkullisia kesäruokia on kokeiltava
Tilaajalle
Arvio
Janiko Kemppi
Ravintolat
|
Söin täällä: Tyrnävän pikkuravintola oli pysähtymisen arvoinen paikka – erikoisuutena itse savustetut lihat
Koti
|
Jani valmisti palvilihaa savupiipussa ‒ lopputulos yllätti
Tilaajalle
Kolumni
Kimmo Lundén
Ruoka
|
Kokeilin kylmäsavustusta – kesähelteillä se ei onnistu
Erä
|
Paraikaa kuteva suutari on aliarvostettu ruokakala – savustettu suutari on maistamisen arvoinen
Osaatko valita käyttötarkoitukseen sopivan klapin? Yksi sopii saunaan, toinen savustukseen
Jäätelöannos grillissä tai lohi laudalla – kun hallitset nämä niksit, niin grillissä onnistuu melkein mikä vain
Itse savustettua sen olla pitää
Poltatko kynttilää jääkaapissa tai muuten koitat kylmäsavustaa omatekoisilla virityksillä – ei kannattaisi, viritykset ovat aiheuttaneet jo miljoonien eurojen vahingot
Suomi saa jatkaa lihan ja kalan perinteistä savustamista – Euroopan komissiolta heltisi pysyvä poikkeuslupa
Ei huolta, savustettuja tai palvattuja liha- ja kalatuotteita saa myydä jatkossakin – perinteen jatkuminen on taattu pysyvällä poikkeusluvalla
Savustetut muikut
Grillauksen haastanut suomalaiskeksintö täyttää 20 vuotta, ja saa ruuan maistumaan vaikka viskiltä
Saimaa toi saksalaissuuhun savun makua
Lepästä syntyy oivaa savustushaketta
Tilaajalle
Kauppojen omat savukalat eivät ole savustinta nähneetkään – maku tehdään savuaromilla
Tilaajalle
Reisipalat savustuspöntössä
Barbeque-harrastaja luottaa savustuksessa "isoon vihreään munaan" – katso reseptit kareeseen, peuraan ja herkullisiin lisukkeisiin
Tilaajalle
Palvikinkun pelastus? Huhtahyvät investoi höyrysavustukseen
Tilaajalle
Palkitut BBQ-kisaajat paljastavat vinkit savustukseen - vältä nämä virheet
Tilaajalle
Sähköpöntöllä saa helposti tasalaatuista savukalaa
Tilaajalle