”Tattijäätelö on kunnianosoitus metsille” – Suomen Jäätelö povaa uutuusmausta vientimenestystä

Suomen Jäätelö valmistaa jäätelöä myös kuusenhavuista.
Tatti-karamellijäätelöä voi pian ostaa Keskon kaupoista ympäri Suomen.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Suomen Jäätelön uutuusmaku tatti-karamelli sai alkunsa, kun asiakas halusi ”maanläheistä jäätelöä”. Jäätelötehtaan myyntimies poikkesi tattimetsään ja siitä se lähti.

”Tämän jäätelön valmistamiseen kuluu muihin jäätelöihimme verrattuna paljon enemmän aikaa, niin käsityövaltainen on tämä herkku”, jäätelöräätäli Petri Laukontaus kertoo.

Hänen mukaansa vahva ruokatrendi varsinkin Keski-Euroopassa on luonnonmukaisuus.

”Mikä on puhtaampaa kuin Suomen metsät, marjat, sienet ja yrtit? Tattijäätelö on siten ajan hermolla paitsi Suomessa myös Euroopassa. Vanhat klassiset jäätelömaut kuten vanilja ja suklaa ovat toki aina arvossaan, mutta niiden rinnalle halutaan elämyksiä, uusia, erikoisia ja eksoottisia luonnon makuja.”

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Laukontauksen mukaan tattijäätelö onkin kunnianosoitus Suomen metsille. Jäätelötehtaan muut metsämaut, kuten kuusi, ovat herättäneet kiinnostusta Keski-Euroopassa ja Japanissa.

Suomen Jäätelö aikoo esitellä tattijäätelöä kotimaan lisäksi myös kansainvälisille ostajille – tatti kun on suurta herkkua muun muassa Japanissa, Italiassa, Saksassa ja Ranskassa.

Metsäpalvelut

Miltä metsäsi näyttää euroissa? Lisää laskuriin vain tilasi pinta-ala ja maakunta, niin saat arvion metsätilasi arvosta.