Tilaa
  • Etusivu
  • MT Metsä
  • MT Hevoset
  • Maatalous
  • Ruoka
  • Uutiset
  • Lehdet
Hae
  • Etusivu
  • MT Metsä
  • MT Hevoset
  • Lehdet
Juuri nyt: Mustasaarelaisen tilan kustannukset nousivat vuodessa 380 000 euroa – broileri-viljatilalla ainakin toinen tukijaloista kantaa
Lukemisto: Vanhoillislestadiolaiset maitotilalliset tulevat Suviseuroille lataamaan akkuja ja tapaamaan ystäviä: ”Tämä on minulle tietynlainen keidas”

Nauta

Entrecôte kuten muutkin naudanpihvit ovat parhaimmillaan punertaviksi grillattuina. Käytä paisto-lämpömittaria, jos arvioiminen on muuten vaikeaa.

Grillattu entrecôte

Ruoka|Resepti6.7.2018
Unkarilainen lihakeitto tunnetaan myös gulassikeittona.

Unkarilainen lihakeitto

Ruoka|Resepti6.4.2018
Laakerinlehti ja ydinluu antavat ranskalaiseen lihakeittoon hienostuneen maun.

Ranskalainen lihakeitto

Ruoka|Resepti6.4.2018
Nuudelisalaatti kannattaa tehdä hyvissä ajoin maustumaan. Palan painikkeeksi sopii vaikka thaimaalainen olut.

Pihvi-nuudelisalaatti

Ruoka|Resepti17.11.2017
Mikään ei pudota perinteistä lihakaalilaatikkoa syysruokien toivelistalta.

Isoäidin lihakaalilaatikko

Ruoka|Resepti8.9.2017
Sienten ja yrttien syleilyssä lihasta tekeytyy täyteläisen maukasta. Tarjoa makoisa palapaisti juuresmuusin kera.

Sienestäjän palapaisti

Ruoka|Resepti25.8.2017
Lihasta tulee todella maukasta, kun annat sen marinoitua yön yli mausteseoksessa.

Yrttimarinoitu naudanfilee

Ruoka|Resepti2.6.2017
Lihapullat ja kunnon perunamuusi on Suomiruokaa maukkaimmillaan.

Mummon lihapullat

Ruoka|Resepti10.3.2017
Osso bucco muhii uunissa useita tunteja, mutta sitä kannattaa odottaa. Osso bucco on alun perin milanolainen ruokalaji.

Osso bucco

Ruoka|Resepti20.11.2015

Luetuimmat

  • Vanhoillislestadiolaiset maitotilalliset tulevat Suviseuroille lataamaan akkuja ja tapaamaan ystäviä: ”Tämä on minulle tietynlainen keidas”
    2.7.
  • Corazon Combon voittoputki katkesi urheaan kakkoseen - Katso Pekka Korven videohaastattelu Corazon Combosta ja Suur-Hollola-sunnuntain odotuksista
    2.7.
  • Mustasaarelaisen tilan kustannukset nousivat vuodessa 380 000 euroa – broileri-viljatilalla ainakin toinen tukijaloista kantaa
    2.7. Tilaajalle
  • Sofi Oksanen: Tämä tuskin on viimeinen kerta, kun Putin käyttää nälkää aseena – ”On täysin mahdollista, että Venäjän federaatio hajoaa”
    1.7.
  • Ryssäntie kertoo karun tarinan hetkestä, jolloin Suomi vallattiin ja liitettiin Venäjään – ”Näitä paikannimiä on sensuroitu erityisen paljon”
    2.7.
  • Mehiläisiä riivaava punkki löysi yhden viimeisistä maailmankolkista ‒ Maassa jouduttiin tappamaan viikossa miljoonia pölyttäjiä
    2.7.
  • Mika Forss voitti tammojen E3-finaalin jättiyllättäjä Sparvenilla – Halley Wania kolmas
    2.7.
Näytä lisää

Uusimmat uutiset

  • Suomi voisi ottaa mallia muista EU-maista, kuten Irlannista, joissa koulujakelujärjestelmää vahvistetaan kansallisella rahoituksella
    09:30
  • Ruotsin T75-Karonkka: Mika Forss ja Sparven harvensivat kuponkipinoa
    09:00
  • Kymmenen vuoden yhteistyö toi paikan raviponien PM-joukkueeseen – Hevostilan tytär Pinja Rönni kouluttaa rohkeasti nuoria hevosia ratsuiksi ja poniraveihin
    09:00
  • Tosikapinnalliset kuuntelevat klassista musiikkia ‒ anna Bachin soida ja herätä pahennusta
    09:00
  • Video: Nämä kolme asiaa ratkaisevat raivausterän viilauksen onnistumisen
    08:00
  • On turhempiakin ilmaston pilaajia kuin ruoka –vesipuhvelin hiilijalanjälkeä ei tarvinne laskea
    07:30
  • Katariina Lehtola tekee laulajan uraa omilla ehdoillaan – ”Koskaan ei ole tullut tilannetta, että pitäisi laittaa vastakkain maaseutu ja musiikki”
    07:00
Näytä lisää
Tilaa uutiskirjeitä
Seuraa
Tilaa
Osoite
  • Simonkatu 6
  • PL 440
  • 00101 Helsinki
  • 020 413 2100
Asiakaspalvelu
  • Asiakaspalvelu
  • Usein kysyttyä
  • Ota yhteyttä
Mediamyynti
  • Mainostajalle
  • Mediatiedot ja hinnat
  • Ota yhteyttä
Toimitus
  • Yhteystiedot
  • Palautelomake
Viestimedia OyBriefly in English
KäyttöehdotTietosuojaEvästeet
© Maaseudun Tulevaisuus