Mausteinen rapuleipä

Kotimaiset ravut ovat paras vaihtoehto alkupalaleivälle. Mikäli rapuja ei ole omasta takaa, edullisen leivän voi koota pakastetuista ravuista.
Ravunpyrstöt komeilevat alkupalaleivän päällä.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Mausteinen rapuleipä

4 annosta

Ainekset

  • 4 viipaletta paahtoleipää tai
  • 2 punajuuriruutua
  • 300 g isoja katkarapuja tai ravunpyrstöjä
  • 1 rkl limetti- tai sitruunamehua
  • 1/2 chilipalkoa
  • 1 rkl inkivääriraastetta
  • 2 valkosipulinkynttä
  • basilikaa

Valmistusohje

Sulata ja valuta ravunpyrstöt. Suikaloi chili, valkosipulinkynnet sekä basilika. Sekoita limetinmehu ja kasvikset ravunpyrstöjen kanssa. Anna maustua jääkaapissa tunnin verran. Paahda halkaistut punajuuriruudut.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Voitele leipä. Levitä päälle rucolaa ja maustetut ravunpyrstöt.