Jäkäläpallero pihvin päällä herättää huomiota ja maistuu hyvältä – Ravintoloissa kokataan jopa kävyistä
Jäkälässä maistuu koko ekosysteemi", sanoo Atria-mestari Toni Nevala.
Tilaajalle
Osaston luetuimmat
- Ostitko näitä välipalapatukoita? Älä tarjoa lapselle, vaan palauta kauppaan
- Löytyykö kotoasi EU:n ulkopuolelta tuotua hunajaa? Se saattaa olla väärennettyä – lähes puolet EU-alueelle tuodusta hunajasta määräysten vastaista
- Nyt on paras aika valmistaa kuivalihaa itse – keittiömestari jakaa vinkit onnistumiseen
- Unelmainen torttu
- Ruokauskomukset: Lapsi alkaa kuolata epänormaalilla tavalla, jos äiti syö etanoita ‒ kulttuuri määrittää, mikä ruoka on vaarallista ja milloin
- Gluteeniton leivonta ei aina suju kuin Strömsössä, mutta hintojen nousu pakottaa valintoihin – ”Tuntuu lompakossa turhan raa’alta, että sairaudesta sakotetaan”
- Oletko jo maistanut mocheja? Pakastealtaan herkusta ennustetaan kesän hittituotetta