Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Turkulaisvodka voittoon ‒ palkittiin maailmalla parhaana

Turun Tislaamon vodkat saivat sarjoissaan korkeimmat pisteet.
Turun Tislaamon Kaiho Vodkat.
Turun Tislaamon Kaiho Vodkat. Kuva: Turun Tislaamo

Turun Tislaamon Kaiho Vodka on palkittu Craft Spirits Berlin -kilpailussa. Turun Tislaamon molemmat vodkat saivat sarjoissaan korkeimmat pisteet omissa sarjoissaan.

Kaiho Gold palkittiin Best in Class -tunnustuksella eli se oli kilpailun paras vodka. Kisaan osallistui toistakymmentä vodkaa.

Turun Tislaamon Kaiho Vodka valmistetaan Raisiossa Varsinais-Suomessa. Valmistukseen käytettävä syysvehnä tulee Hannulan luomutilalta noin 30 kilometrin päästä tislaamosta ja laimentamiseen käytettävä lähdevesi Jakkulan lähteestä Somerolta.

Turun Tislaamo kertoo tekevänsä vodkan vehnän rouhinnasta pullotukseen asti itse. Valmista pirtua ei osteta ulkomailta, vaan se tislataan itse.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

”Halusimme kehittää vodkan, jossa aromit ja alkoholi ovat hyvässä tasapainossa. Tämä on mahdollista, kun koko tuotantoprosessi pellolta pulloon on itsellämme hallussa”, Turun Tislaamon toimitusjohtaja Tapio Järvenpää kertoo tiedotteessa.

Kaiho Vodka palkittiin aiemmin Lontoossa Craft Spirits Awardseissa kullalla sekä Luxemburgissa Europe Trophy International Wine and Spirits -kilpailussa tuplakullalla.