Nokkospesto

Nokkonen sisältää runsaasti erilaisia vitamiineja sekä kivennäis- ja hivenaineita. Lisäämällä pähkinöitä, tuorejuustoa ja mausteita saat maukkaan nokkospeston.
Paistettu lohi, nokkospesto ja uudet perunat muodostavat maittavan kokonaisuuden.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Nokkospesto

n. 4 dl

Ainekset

  • 1 dl pähkinäsekoitusta tai auringonkukan siemeniä
  • 1 dl ryöpättyjä nokkosia (reilu litra tuoreena)
  • 100 g valkosipulituorejuustoa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 dl mustaleimaraastetta
  • 1/2 tl sokeria
  • 1/4 tl mustapippurirouhetta

Valmistusohje

Rouhi pähkinät. Yhdistä aineet ja sekoita monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi. Anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Tarjoa uusien perunoiden ja kalan kanssa. Sopii myös leivän päälle sekä pastan maustamiseen.