Helppo ja raikas talvinen salaatti syntyy porkkanasta ja punasipulista
Tämä porkkanasalaatti saa mausteekseen rakuunaa, joka entisaikaan tunnettiin myös lääkekasvina.- Talvinen porkkanasalaatti
- Ainekset
- 1 porkkana per syöjä
- 1 pieni tai puolikas iso punasipuli per syöjä
- kuivattua rakuunaa
- balsamicoa tai muuta hyvää viinietikkaa
- siemenvoita eli öljyä oman maun mukaan
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi, kuori ja siivuta punasipuli ohuiksi renkaiksi. Sekoita ainekset salaattikulhossa, lisää rakuuna. Viimeistele lorauksella balsamicoa ja hyvää öljyä, hieraise halutessasi vielä suolaa ja pippuria päälle. Anna maustua viileässä hetki.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat



