Pikakalakeitto

Jos kotipakastimesta löytyy lohikuutioita sekä peruna- ja vihannessekoitusta, pikakalakeitto syntyy käden käänteessä. Mausta keitto halutessasi voilla ja tillillä.
Osta kotipakastimeen valmiiksi lohikuutioita sekä peruna- ja vihannessekoitusta. Niistä syntyy pikakalakeitto.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Pikakalakeitto

4–5 annosta

Ainekset

  • 1 l vettä
  • 1 kalaliemikuutio
  • 5 maustepippuria
  • 1 pussi (750 g) peruna ja keittojuureksia
  • 1 pak (300 g) pakastettuja lohikuutioita
  • 2 dl ruokakermaa tai täysmaitoa

Pinnalle

  • tuoretta tilliä tai ruohosipulia
  • voinokareita
  • (suolaa)

Valmistusohje

Kuumenna vesi ja murenna kalaliemikuutio joukkoon. Lisää pippurit sekä peruna-keittojuurespussi. Kuumenna, kunnes kasvikset sulavat. Keitä pari minuuttia ja lisää jäiset lohikuutiot. Keitä kypsäksi.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Lisää maito ja kuumenna. Mausta halutessasi voinokareella ja tuoreella tillillä. Lisää lautasella annokseen suolaa, jos kaipaat sitä.