Salsa verde broilerin ja kasvisten kera
Salsa verde tuo italialaisen tuulahduksen kasvis-broileriannokseen.Salsa verde broilerin ja kasvisten kera
4–6 annosta
Ainekset
- litra uusia perunoita
- suolaa
- 1 pieni kesäkurpitsa
- 1 kg pikkutomaatteja
- 4–6 broilerileikettä
Salsa verde -kastike
- 1 dl lehtipersiljaa
- 1 dl minttua
- 5 sardellifileetä
- 2 rkl sitruunamehua
- 1 iso valkosipulinkynsi
- 2 rkl kapriksia
- 1/2 tl mustapippuria
- 1/2 dl oliiviöljyä
Valmistusohje
Pese perunat huolella ja keitä ne suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi. Kuutioi kesäkurpitsa. Grillaa tai paista pannulla nopeasti rapsakaksi. Sivele ne öljyllä, jotta eivät kuivu.
Paahda myös tomaatit. Paista tai grillaa broilerileikkeet. Sivele pintaan grillikastiketta, jos leikkeet ovat maustamattomia.
Laita salsan ainekset oliiviöljyä lukuun ottamatta monitoimikoneeseen. Jauha karkeaksi ja lisää oliiviöljyä, kunnes seos on notkeaa. Tarjoa kasvisten ja broilerin kastikkeena.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

