Matti Jämsén kokkaa Suomea maailmankartalle
Keittiömestari Matti Jämsénillä alkaa olla kuumat paikat muutenkin kuin hellan ääressä. Veitset on teroitettu jo aikaa sitten kokkien Euroopan mestaruuskisoja varten. Kisat käydään toukokuussa Tukholmassa. Seuraava tavoite on maailmanmestaruus Bocuse d’Or -kilpailuissa.

Osaston luetuimmat
- Söin täällä: Mustion linnassa pääsin maistamaan aitoa ruotsalaisklassikkoa19.8.
- Ikivanha resepti olikin nykyaikainen pataruoka19.8.
- Quesadilloilla voi herkutella sekä arkisin että viikonloppuisin19.8.
- Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta10.6.
- Nuudelikuppi syntyy käden käänteessä – helppo muokata omaan suuhun sopivaksi19.8.
- Marjaisa vispipuuro maistuu vuodesta toiseen19.8.
- Mustaviinimarjahyytelö7.8.2015