Tilaa
  • Etusivu
  • MT Metsä
  • MT Hevoset
  • Maatalous
  • Ruoka
  • Uutiset
  • Lehdet
Hae
  • Etusivu
  • MT Metsä
  • MT Hevoset
  • Lehdet
Juuri nyt: ”Trombi veti Nivalan maaseutunäyttelyalueen matalaksi” – katso videolta messutunnelmia
Lukemisto: Yksinäisyys on seurannut maanviljelijä Sami Huovista kouluajoista lähtien – ”Kiusaaminen oli rajua ja kokonaisvaltaista, sillä henkisten kolhujen lisäksi muistoksi jäi palovammoja”

Matti Jämsén kokkaa Suomea maailmankartalle

Keittiömestari Matti Jämsénillä alkaa olla kuumat paikat muutenkin kuin hellan ääressä. Veitset on teroitettu jo aikaa sitten kokkien Euroopan mestaruuskisoja varten. Kisat käydään toukokuussa Tukholmassa. Seuraava tavoite on maailmanmestaruus Bocuse d’Or -kilpailuissa.
Matti JämsénBocuse d´Orkokki

Lue lisää

Wallenbergin pihvi on ruotsalaisklassikko, joka valmistetaan perinteisesti vasikan jauhelihasta.

Kolumni

Riitta Mustonen

Söin täällä: Mustion linnassa pääsin maistamaan aitoa ruotsalaisklassikkoa

Ruoka|Ruoka19.8.
Klassisesta Kotiruoka-keittokirjasta on ilmestynyt jo 99 painosta.

Ikivanha resepti olikin nykyaikainen pataruoka

Ruoka|Ruoka19.8.
Ruokaisa bowl eli kulhoruoka syntyy tosi näpsäkästi nuudeleista, eri kasviksista, yrteistä ja kypsästä lihasta tai kalasta.

Nuudelikuppi syntyy käden käänteessä – helppo muokata omaan suuhun sopivaksi

Ruoka|Ruoka19.8.

Osaston luetuimmat

  • Söin täällä: Mustion linnassa pääsin maistamaan aitoa ruotsalaisklassikkoa
    19.8.
  • Ikivanha resepti olikin nykyaikainen pataruoka
    19.8.
  • Quesadilloilla voi herkutella sekä arkisin että viikonloppuisin
    19.8.
  • Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta
    10.6.
  • Nuudelikuppi syntyy käden käänteessä – helppo muokata omaan suuhun sopivaksi
    19.8.
  • Marjaisa vispipuuro maistuu vuodesta toiseen
    19.8.
  • Mustaviinimarjahyytelö
    7.8.2015

Osaston luetuimmat

  • Söin täällä: Mustion linnassa pääsin maistamaan aitoa ruotsalaisklassikkoa
    19.8.
  • Ikivanha resepti olikin nykyaikainen pataruoka
    19.8.
  • Quesadilloilla voi herkutella sekä arkisin että viikonloppuisin
    19.8.
  • Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta
    10.6.
  • Nuudelikuppi syntyy käden käänteessä – helppo muokata omaan suuhun sopivaksi
    19.8.
  • Marjaisa vispipuuro maistuu vuodesta toiseen
    19.8.
  • Mustaviinimarjahyytelö
    7.8.2015

Osaston uusimmat

  • Söin täällä: Mustion linnassa pääsin maistamaan aitoa ruotsalaisklassikkoa
    19.8.
  • Ikivanha resepti olikin nykyaikainen pataruoka
    19.8.
  • Nuudelikuppi syntyy käden käänteessä – helppo muokata omaan suuhun sopivaksi
    19.8.
  • Quesadilloilla voi herkutella sekä arkisin että viikonloppuisin
    19.8.
  • Marjaisa vispipuuro maistuu vuodesta toiseen
    19.8.
  • Rankan koulupäivän jälkeen ahkeralle oppilaalle maistuu välipala ‒ dippivadin voi tehdä jo aamulla valmiiksi
    19.8.
  • Kulottuneilta laitumilta ei enää riitä rehua lehmille – maitopula pisti kuuluisan juustolan ovet säppiin Ranskassa
    18.8.
Tilaa uutiskirjeitä
Seuraa
Tilaa
Osoite
  • Simonkatu 6
  • PL 440
  • 00101 Helsinki
  • 020 413 2100
Asiakaspalvelu
  • Asiakaspalvelu
  • Usein kysyttyä
  • Ota yhteyttä
Mediamyynti
  • Mainostajalle
  • Mediatiedot ja hinnat
  • Ota yhteyttä
Toimitus
  • Yhteystiedot
  • Palautelomake
Viestimedia OyBriefly in English
KäyttöehdotTietosuojaEvästeet
© Maaseudun Tulevaisuus