Keväinen kalahampurilainen on lasten suosikki
Tsatsiki tuo raikkaan kreikkalaisen vivahteen herkkuun, jonka pihvinä on kirjolohifile.Tsatsiki-kirjolohiburger
Neljälle
- 2 kirjolohifileetä (Saimaan Tuore)
- 4 hampurilaissämpylää
- 1 tomaatti
- pätkä kurkkua
- salaattia
- tuoretta tilliä
- ½ tl suolaa
- ripaus sitruunapippuria
Tsatsiki
- 2dl turkkilaista tai maustamatonta kaurajugurttia
- 150 g kurkkua
- 2 valkosipulinkynttä
- ripaus suolaa ja mustapippuria
- ¼ dl tuoreyrttejä (esim. kevätsipulia, tilliä)
Tarjoiluun
- porkkanaa
- kurkkua
- varsiselleriä
Valmistus
Mausta fileet suolalla ja sitruunapippurilla. Lisää tuore tilli. Paista kala ensin nahkapuolelta, noin 4 minuuttia, ja käännä ja paista vielä 1 minuutti.
Paahda sämpylät kevyesti pannulla tai leivänpaahtimessa.
Kokoa burgeri reseptin aineksista. Mausta tsatsikilla.
Leikkaa porkkana, kurkku ja varsiselleri noin sentin paksuisiksi tikuiksi. Tarjoile tsatsikin kanssa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat



