Nuudelikuppi syntyy käden käänteessä – helppo muokata omaan suuhun sopivaksi
Nuudelikuppi on nopea ja täyttävä välipala, jonka voi opettaa myös kouluikäiselle. Ohje on myös kätevä kirjoittaa erilliselle lapulle. Näin ”päivän reseptin” voi panna muistutukseksi vaikka magneetilla jääkaapin oveen kiinni.
Ruokaisa bowl eli kulhoruoka syntyy tosi näpsäkästi nuudeleista, eri kasviksista, yrteistä ja kypsästä lihasta tai kalasta. Kuva: Carolina HusuNuudelikulho
- 1 annos
- Ainekset
- ½ dl pakasteherneitä
- 1 rkl korianteria
- 1 rkl basilikaa
- 1 pieni valkosipulinkynsi
- 1—2 rkl pähkinöitä tai manteleita
- 1 pieni prk (80 g) tonnikalaa öljyssä
- ½ rkl soijakastiketta
- ½ limettiä
- 50 g haluamiasi nuudeleita
Valmistusohje
Ota herneet sulamaan. Hienonna yrtit. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Rouhi pähkinät.
Mittaa kulhoon valutettu tonnikala, soijakastike ja purista mukaan limetin mehu. Lisää yrtit herneet, pähkinät ja sekoita.
Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ne, kumoa kulhoon, sekoita ja herkuttele.
Vinkki! Vaihda tonnikala silputtuun kypsään broileriin, savukalaan tai katkarapuihin.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat



