Perunamokko
Maaseudun tulevaisuudessa vuonna 1928 julkaistun reseptin mukaan tehty perunamuusi, perunamokko, on maistuva ja ruokaisa lisuke monelle perinneruoalle.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Perunamokko
Ainekset
- 250 g perunoita
- 1 ¼ dl maitoa
- 15 g voita
- suolaa
- 1 munankeltuainen
Valmistusohje
Kuoritut perunat keitetään pehmeiksi vedessä, puristetaan siivilän läpi ja sekoitetaan kiehuvankuumaan maitoon. Lisätään voi ja veitsenterällinen suolaa, jonka jälleen muhennosta hämmennetään tulen yllä.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Jonkin ajan kuluttua sekoitetaan munankeltuainen muhennokseen, joka sitten heti tarjoillaan.
Voit kypsentää samalla muutaman pienityn porkkanan, niin saat peruna-porkkanamuusia.
Osaston luetuimmat
- Saksalainen makkarapannu on herkullinen yhdistelmä currya, braatwurstia ja papuja12.8.
- Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta10.6.
- Yksinkertaista, mutta niin maukasta! Keitetyt herneenpalot eli apposet kastetaan herkulliseen yrttivoihin12.8.
- Mustaviinimarjahyytelö7.8.2015
- Isoäidin lihakaalilaatikko8.9.2017
- Mummon lihapullat10.3.2017
- Jäikö kekkereistä rapuja yli? Pyöräytä ylijäämästä herkullinen rapuleipä!5.8.