Punainen marjahillo
Kardemumma ja tuore minttu antavat piristävän säväyksen punaisista marjoista tehtyyn hilloon.
Kardemumma ja tuore minttu antavat piristävän säväyksen punaisista marjoista tehtyyn hilloon. Kuva: Carolina HusuPunainen marjahillo
noin 1 l
Ainekset
- 1 l vadelmia
- 1 l punaherukoita
- 4 dl hillosokeria
- 1 dl vettä
- 1 vaniljatanko
- noin 1 dl tuoretta minttua
- 2 tl kardemummaa
Valmistusohje
Laita marjat ja vesi kattilaan. Kuumenna ja lisää hillosokeri, halkaistu vaniljatanko, hienonnettu minttu sekä kardemumma. Keitä hiljalleen noin 10 minuuttia.
Kuori vaahto pinnalta. Nosta vaniljatangot pois. Säilö hyvin pestyihin, kuumennettuihin lasipurkkeihin.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

