Kalahampurilainen
Rapeaksi paistettu kalapihvi on maukas ja sopivan miedon makuinen lastenkin mieleen.Kalahampurilainen
1 annos
Ainekset
- 1 pyöreä ruisleipänen
- 1 rkl hampurilaiskastiketta
- rapea salaatin lehti
- 1 saaristolaiskalapihvi
- 1 rkl voita
- 2 rkl kurkkusalaattia
Valmistusohje
Paista kalapihvi pannulla voissa kypsäksi ja rapeaksi molemmilta puolilta. Lämmitä ruisleipästä hiukan uunissa tai mikrossa. Voitele leipäsen alapuoli hampurilaiskastikkeella.
Suikaloi salaatin lehti ja levitä pohjalle. Nosta salaatin päälle kypsä, lämmin pihvi ja mausta se kurkkusalaatilla. Laita leipäsen yläpuoli kanneksi. Nauti kylmän maidon tai piimän kanssa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

