Valmiiksi vartaisiin pujotellut antipastovartaat on helppo ottaa mukaan piknikille
Antipastovartailla voi korvata salaatin.
Varrastikkuihin pujotetut mozzarellapallot ja kasvikset ajavat retkellä salaatin virkaa. Kuva: Sanne KatainenAntipastovartaat ajavat retkieväänä mozzarellasalaatin virkaa. Varrastikuista syöminen on helppoa ja siistiä. Kun valmiiksi pujotetut vartaat pakkaa eväsrasiaan, on niille helppo pirskotella öljyä ja balsamicokastiketta jo kotona.
Antipastovartaat
6 annosta
- Ainekset
- 1 ps (210 g) minimozzarellapalloja (esim. Granarolo)
- ½ prk (à 285 g) artisokansydämiä
- noin 20 kalamataoliivia (kivettömiä)
- 200 g kirsikkatomaatteja
- 15 basilikanlehteä
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl balsamicokastiketta
Valmistusohje
Valuta mozzarellat, artisokansydämet ja oliivit. Leikkaa artisokansydämiä tarvittaessa pienemmiksi. Huuhtele tomaatit.
Pujottele mozzarellapalloja, artisokkia, oliiveja, tomaatteja ja basilikanlehtiä varrastikkuihin. Pirskottele päälle oliiviöljyä ja balsamicokastiketta ennen tarjoamista.
Vinkki: Valmiiksi pujotellut antipastovartaat on helppo pakata retkelle mukaan. Pirskottele niiden päälle öljyä ja balsamicokastiketta vasta, kun ne ovat eväsrasiassa.
Joko sinulle tulee MT:n ruokauutiskirje? Saat kerran viikossa neljä uutta reseptiä ja viikon ruokauutiset ilmaiseksi sähköpostiisi tilaamalla ruokauutiskirjeen. Seuraa meitä myös Facebookissa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
