Hyödynnä puolukat tattari-marjapuuroon – tämä herkku valmistuu vain muutamassa minuutissa
Puolukat tuovat puuron rutkasti makua.Tattaripuurossa marjat ja sokeri sekä hunaja taittavat tattarin makua.
Tattari-marjapuuro
4 annosta
- Ainekset
- 6 dl vettä
- 3 dl karpaloita tai puolukoita
- 1 dl sokeria
- ½ tl suolaa
- 3 dl tattarihiutaleita
- Pinnalle
- karpaloita
- hunajaa
Valmistusohje
Kuumenna vesi. lisää sokeri ja keitä karpaloita pari minuuttia. Vatkaa joukkoon tattarihiutaleet. Kypsennä hiljalleen noin 5 minuuttia. Lisää annoksen päälle tuoreita, kotimaisia karpaloita sekä hunajaa makeudeksi.
Joko sinulle tulee MT:n ruokauutiskirje? Saat kerran viikossa neljä uutta reseptiä ja viikon ruokauutiset ilmaiseksi sähköpostiisi tilaamalla ruokauutiskirjeen. Seuraa meitä myös Facebookissa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

