Perunarieskasta syntyvät mehevät juusto-quesadillat nopeasti ja pikkunälkään
Rieskoja, täytteitä ja voileipägrilli: herkullinen välipala on valmis tuossa tuokiossa. Quesadillojen väliin voi laittaa melkein mitä vaan.Rieska-quesadillat
- 2 rieskaa per syöjä (halkaisija noin 10 cm)
- 3 rkl smoky apple saucea (esim. Poppamies Kangasalta) tai muuta maustekastiketta
- cheddar-juustoa (esim. Jukolan Aito-cheddar)
Levitä maustekastiketta toiselle rieskalle ja päälle cheddarsiivuja. Pane päälle toinen rieska. Kuumenna voileipägrillissä. Quesadilla on valmis, kun juusto rieskojen välissä sulaa.
Vinkki: Quesadillojen väliin sopivat myös leikkeleet, kuten kinkku ja kalkkuna. Kokeile myös eri juustoja.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

