Herkullinen kastike lammasmakkarasta
Tomaattinen lammasraakamakkarakastike johdattelee välimerellisiin makuihin.Lammasmakkarakastike
4 annosta
- Ainekset
- 400 g lammasraakamakkaraa
- 1 rkl öljyä
- 2 paprikaa (punainen ja keltainen)
- 1 dl mustia kivettömiä oliiveja
- 2 valkosipulinkynttä silputtuna
- 1 tlk (400 g) kirsikkatomaatteja (säilyke)
- 2 tl valkoviinietikkaa
- 1 tl sokeria
- 2 tl oreganoa
- ½ tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
- Viimeistelyyn
- tuoretta oreganoa
Valmistusohje
Leikkaa raakamakkarat parin sentin pätkiksi ja ruskista ne öljyssä paistokasarissa.
Huuhdo ja suikaloi paprikat. Lisää ne pannulle oliivien ja valkosipuleiden kanssa. Kääntele hetki.
Lisää kirsikkatomaatit ja purkin huuhteluvesi (noin 1 dl) sekä valkoviinietikka, sokeri ja mausteet. Anna hautua 10 minuuttia. Tarkista maku.
Tarjoa perunamuusin kera. Viimeistele annokset tuoreyrteillä.
Joko sinulle tulee MT:n ruokauutiskirje? Saat kerran viikossa neljä uutta reseptiä ja viikon ruokauutiset ilmaiseksi sähköpostiisi tilaamalla ruokauutiskirjeen. Seuraa meitä myös Facebookissa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat


