Limettipaneroidut lohiperhoset
Limettinen panerointi antaa tutuille lohiperhosille pirtsakkaa makusärmää. Valitse mahdollisimman tummanvihreä hedelmä, sillä se on mehukkain. Käytä luomulimettejä ja pese kuori ennen kuin raastat sitä.
Korista lohiperhoset limettilohkoilla ja korianterilla ja nauti vaikka broccoliinien tai juuresmuusin ja salaatin kera. Kuva: Kari SalonenLimettipaneroidut lohiperhoset
4 annosta
Ainekset
- 4 (noin 600 g) lohiperhosta
Panerointi
- 1 kananmuna
- ½ limetin mehu
- 1 dl korppujauhoja
- 1 ½ tl suolaa
- 1 tl tummaa ruokosokeria
- ½ limetin raastettu kuori
- ¼ tl valkopippuria
Paistamiseen
- voita
- rypsiöljyä
Päälle
- limettilohkoja
- korianteria
Valmistusohje
Riko munan rakenne rikki lautasella ja sekoita limettimehu mukaan.
Sekoita toisella lautasella korppujauhoihin suola, sokeri, limetinkuori ja pippuri.
Kääntele lohiperhoset ensin molemmin puolin munaseoksessa ja sitten jauheessa.
Paista kaloja molemmin puolin miedolla lämmöllä pannulla voin ja rypsiöljyn seoksessa.
Korista perhoset limettilohkoilla ja korianterilla ja nauti vaikka broccoliinien tai juuresmuusin ja salaatin kera.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
