Appelsiineista ja rahkasta syntyy helppo kerrosherkku
Tämän helpompaa ohjetta tuskin onkaan, ja tuloksena on näyttävä jälkiruoka vaikka pääsiäisaterialle.
Kerrosherkku on näyttävän näköinen jälkiruoka jalallisista laseista tarjottuna. Kuva: Sanne KatainenKerrostele laseihin appelsiinipaloja, keksirouhetta, hedelmäsosetta ja kermarahkaa. Helpompaa herkkua tuskin onkaan.
Helppo kerrosherkku
6–8 annosta
- Ainekset
- 2–3 appelsiinia tai veriappelsiinia
- 1 prk (2 dl) kuohukermaa
- 1 prk (2 dl) maustettua rahkaa (mango-passion)
- 2 rkl sokeria
- 2 tl vaniljasokeria
- 8–10 suklaista kaurakeksiä
- 3 dl hedelmä- tai marjasosetta (esimerkiksi Bonnen trooppinen sose)
Valmistusohje
Leikkaa appelsiinit kuorettomiksi ja kalvottomiksi suupaloiksi.
Vaahdota kerma. Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.
Rouhi keksit.
Lusikoi annosmaljoihin tai -laseihin kerroksittain hedelmäsosetta, keksimuruja, appelsiinipaloja ja kerma-rahkaseosta. Tarjoa saman tien. Viimeistele herkku keksinmuruilla.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat


