Nopsa vuohenjuustosalaatti on kiireisen mieleen
Vuohenjuustosalaatti syntyy käden käänteessä. Se on maukas yhdistelmä suolaista, makeaa ja kirpeyttä.Vuohenjuustosalaatti
2–3 hengelle
- 100 g vuohenjuustoa (esim. Voihan Vuohi! Salaattijuustoa tai Paistojuustoa)
- 1 ruukku rucolaa
- 1 rasia kirsikkatomaatteja tai mansikoita
- Kastike
- 1 rkl hunajaa
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl soijakastiketta
- ripaus valkosipulia
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje:
Huuhtele ja kuivaa salaatit (tarvittaessa). Huuhtele tomaatit/mansikat. Revi salaatit tarjoiluastiaan, lisää joukkoon tomaatteja/mansikoita.
Sekoita kastike hunajasta, oliiviöljystä, soijakastikkeesta, ja valkosipulista. Lisää kastikkeeseen mausteeksi suolaa ja pippuria maun mukaan. Kaada kastike salaatin joukkoon.
Kuutioi salaattijuusto tai vaihtoehtoisesti paista pannussa paistojuustoa ja lisää salaatin pinnalle. Paistamiseen voit käyttää airfryeria tai paistaa pannulla tilkassa öljyä.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat




