Siskonmakkarakastike

Siskonmakkarat sopivat hyvin myös makkarakastikkeen tekoon, eivät ainoastaan keittoon. Tämä tomaattinen siskonmakkarakastike maistuu hyvin perunoiden tai pastan seurana.
Tomaattisäilykkeestä ja siskonmakkaroista valmistuu nopeasti täyteläinen kastike.
Tomaattisäilykkeestä ja siskonmakkaroista valmistuu nopeasti täyteläinen kastike. Kuva: Jaana Kankaanpää
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Siskonmakkarakastike

4 annosta

Ainekset

  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 pkt (500 g) siskonmakkaroita
  • 1 rkl voita
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 pkt (390 g) paseerattua tomaattia, yrtti
  • 1 tl sokeria
  • 1/2 tl mustapippurirouhetta
  • (persiljaa)

Lisäksi

  • turkkilaista jugurttia

Valmistusohje

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Kuumenna voi isolla paistinpannulla. Purista siskonmakkaroista pyöryköitä pannulle ja ruskista joka puolelta. Lisää valkosipulisilppu ja paprikajauhe pannulle. Kääntele hetki makkaroita pannulla. Lisää maustettu tomaattimurska, sokeri ja pippuri. Hauduta hiljalleen noin 5 minuuttia. Ripottele pinnalle halutessasi persiljaa.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Tarjoa kastike keitettyjen perunoiden tai spagetin kanssa. Lisää annoksen pinnalle lusikallinen paksua jugurttia.

Lue lisää