Ruokaisat piimävohvelit
Tässä reseptissä kohtaavat lämpimät voileivät ja vohvelit.

Tässä reseptissä kohtaavat lämpimät voileivät ja vohvelit. Kuva: Jaana Kankaanpää
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Ruokaisat piimävohvelit
10–20 raudasta riippuen
Ainekset
- 4 dl vehnäjauhoja
- 1 rkl sokeria
- 1 tl soodaa
- 1 tl suolaa
- 3 munaa
- 75 g voisulaa
- 4 dl piimää
- 1 dl vettä
Täytteet
- 125 g mozzarellaa
- 150 g ohueksi leikattua kinkkua
- 3 tomaattia
Väliin
- lehtisalaattia
Valmistusohje
Pese ja lohko tomaatit. Poista siemenet ja kuutioi jäljelle jäänyt osa pieneksi kuutioiksi ja laita kulhoon. Lisää ripaus suolaa, sekoita ja anna olla hetki.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Sekoita sooda kuiviin aineisiin ja sekoita kaikki vohvelitaikinan aineet yhteen. Anna turvota hetki. Kuutioi mozzarella ja kinkku hyvin pieneksi. Valuta tomaateista irronnut neste pois ja mausta tomaattikuutiot mustapippurilla.
Laita vohvelitaikina vohveliraudalle ja ripottele täytteitä päälle, enintään ruokalusikka kutakin. Paista normaaliin tapaan. Tarjoile välittömästi salaatin kera.
Osaston luetuimmat
- S-ryhmän uusi halpuutus voi johtaa hintapaineen lisääntymiseen kotimaisilla tuotteilla: ”Alkutuottaja on pakotettu mopen osaan”22.3.
- Näihin lohkoperunoihin ihastuvat kaikki ‒ salainen ainesosa yllättää17.3.
- Huippuravintola Finnjävel tarjoilee verilettuja ja kanaviillokkia Lontoossa – ”Eikö ole helvetin hyvää?” kysyy Michelin-kokki Tommi Tuominen21.3.
- S-ryhmä laskee lähes 400 ruokatuotteensa hintaa21.3.
- Mummon lihapullat10.3.2017
- Maailman parhaat uunijuurekset8.3.2019
- Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta10.6.2022