Matti Jämsén viides EM-kokkikisassa
Kokkien EM-kilpailun eli Tukholman Bocuse d’Or -osakilpailun voitti torstaina Ruotsia edustava suomalaislähtöinen Tommy Myllymäki. Suomen edustaja Matti Jämsén lunasti jatkopaikan Lyoniin kokkien MM-kilpailuihin sijalla viisi. Lisäksi Jämsén palkittiin parhaasta lihavadista erikoispalkinnolla.

Osaston luetuimmat
- Saksalainen makkarapannu on herkullinen yhdistelmä currya, braatwurstia ja papuja06:00
- Mustaviinimarjahyytelö7.8.2015
- Isoäidin lihakaalilaatikko8.9.2017
- Yksinkertaista, mutta niin maukasta! Keitetyt herneenpalot eli apposet kastetaan herkulliseen yrttivoihin06:00
- Mummon lihapullat10.3.2017
- Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta10.6.
- Aarre | Paistettua kyyhkynrintaa ja katajanmarjakastiketta13.8.2019