Chiliset jättikatkaravut
Chilillä marinoidut jättiravunpyrstöt ovat meheviä ja maukkaita, joko alkupaloina tai osana tapas-pöytää.
Chiliset jättikatkaravut
4 annosta
Ainekset
- 24 jättikatkaravunpyrstöä
Marinadi
- 2 dl oliiviöljyä
- ½ sitruunan mehu
- 4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 1—2 punaista chiliä hienonnettuna (siemenet pois)
- 2 tl suolaa
- 1 tl mustapippuria
- ½ tl savustettua paprikajauhetta
Valmistusohje
Sulata pakastetut ravut ja kuivaa ne talouspaperilla.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään.
Sekoita marinadi rapujen joukkoon, peitä kulho ja anna maustua mieluiten yön ajan.
Grillaa rapuja kuumassa grillissä tai uunivastusten alla muutama minuutti molemmin puolin.
Dippaa ravunlihat pyrstöstä kiinni pitäen aioliin ja nauti alkuruokana.
Osaston luetuimmat
- Supermaukkaat pikkelöidyt punasipulilohkot – kokeile lihalle, kalalle, hampurilaisiin tai tortilloihin
- Nosta kaurapuuro uudelle tasolle: uuniomenapuuro valmistuu helposti kotona
- Tunnistatko itsessäsi axgaanin piirteitä? Jos sinulle maistuu perinteinen pannukakku, saatat olla yksi heistä
- Soodavesi vai vissy? Kuplivilla vesillä on eroja, ja pikku lisäyksellä niistä saa vaikka limonadia
- Aarre | Vitamiinipommi tyrnistä syntyy upea kiisseli ‒ mascarponevaahto kruunaa kokonaisuuden
- Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta
- Saarioinen siirtyi hiilipäästöttömään sähköön – jättimäiset vaikutukset päästöihin