Chiliset jättikatkaravut
Chilillä marinoidut jättiravunpyrstöt ovat meheviä ja maukkaita, joko alkupaloina tai osana tapas-pöytää.Chiliset jättikatkaravut
4 annosta
Ainekset
- 24 jättikatkaravunpyrstöä
Marinadi
- 2 dl oliiviöljyä
- ½ sitruunan mehu
- 4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 1—2 punaista chiliä hienonnettuna (siemenet pois)
- 2 tl suolaa
- 1 tl mustapippuria
- ½ tl savustettua paprikajauhetta
Valmistusohje
Sulata pakastetut ravut ja kuivaa ne talouspaperilla.
Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään.
Sekoita marinadi rapujen joukkoon, peitä kulho ja anna maustua mieluiten yön ajan.
Grillaa rapuja kuumassa grillissä tai uunivastusten alla muutama minuutti molemmin puolin.
Dippaa ravunlihat pyrstöstä kiinni pitäen aioliin ja nauti alkuruokana.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

