Tilaa
  • Etusivu
  • MT Metsä
  • MT Hevoset
  • Maatalous
  • Ruoka
  • Uutiset
  • Lehdet
Hae
  • Etusivu
  • MT Metsä
  • MT Hevoset
  • Lehdet
Juuri nyt: ”Espanja ei voi olla enää Euroopan vihannestarha” – STT: Etelä-Euroopan kuivuus voi vaikuttaa siihen mitä Pohjolan kaupoissa myydään
Lukemisto: Sotilaspappi Marko Haukkamäki on jutellut varusmiesten kanssa Ukrainan sodasta ja Nato-jäsenyydestä – silti eniten puhutaan ihan toisenlaisista asioista

Unelmoitko huippukokin urasta tai kiehtooko kasvisruoka? Ruoka-alalla voi nyt kouluttautua oman kiinnostuksen mukaan

Ravintola- ja cateringalalla on syntynyt uudenlaisia koulutuslinjoja ja erikoistumisvaihtoehtoja, joista oman tutkintonsa voi rakentaa kiinnostuksen mukaan ja monesti opiskella myös verkossa.
Ruoka-alan koulutukseen hakeutuvalla on hyötyä hyvästä kunnosta, sillä työ on melko fyysistä.
Kimmo PousiSakkycatering-alaelintarvikealaikääntyneen ravitsemuskasvisruokakoulutusravintola- ja cateringalaravintola-alaruoka-alan koulutusruokapalvelutvastuullinen gastronomia

Lue lisää

Fish and chips -annoksessa kala on turskaa, mutta muut ainekset läheltä. Perunalohkojen lisäksi annosta täydensivät lähes raa’aksi jätetyt porkkanaviipaleet.

Arvio

Riitta Mustonen

Söin täällä: Reipas palvelu yllätti iloisesti hämyisessä navettaravintolassa

Ruoka|Ruoka17:00
Tämä muikun näköinen arvokala on antanut panoksensa suomalaiseen paikannimistöön, mutta silti sen olemassaolo on valtaosalta vaipunut unoholaan.

Loheen mieltyneet suomalaiset saattaisivat tykästyä erääseen kotimaiseen arvokalaan, mutta harvat edes tuntevat sen

Ruoka|Ruoka16:30
Saksalaisen makkarapannussa braatvurstin voi korvata esimerkiksi mausteisilla tuoremakkaroilla.

Näin yhdistät makkarapannun ja palkokasvien herkullisen syyssadon

Ruoka|Ruoka15:00

Osaston luetuimmat

  • Söin täällä: Reipas palvelu yllätti iloisesti hämyisessä navettaravintolassa
    17:00
  • Näin yhdistät makkarapannun ja palkokasvien herkullisen syyssadon
    15:00
  • Mustaviinimarjahyytelö
    7.8.2015
  • Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta
    10.6.
  • Kalasalaatti ja yrttiöljy sopivat lyömättömästi yhteen
    12.8.
  • Mummon lihapullat
    10.3.2017
  • Saksalainen makkarapannu on herkullinen yhdistelmä currya, braatwurstia ja papuja
    12.8.

Osaston luetuimmat

  • Söin täällä: Reipas palvelu yllätti iloisesti hämyisessä navettaravintolassa
    17:00
  • Näin yhdistät makkarapannun ja palkokasvien herkullisen syyssadon
    15:00
  • Mustaviinimarjahyytelö
    7.8.2015
  • Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta
    10.6.
  • Kalasalaatti ja yrttiöljy sopivat lyömättömästi yhteen
    12.8.
  • Mummon lihapullat
    10.3.2017
  • Saksalainen makkarapannu on herkullinen yhdistelmä currya, braatwurstia ja papuja
    12.8.

Osaston uusimmat

  • Söin täällä: Reipas palvelu yllätti iloisesti hämyisessä navettaravintolassa
    17:00
  • Loheen mieltyneet suomalaiset saattaisivat tykästyä erääseen kotimaiseen arvokalaan, mutta harvat edes tuntevat sen
    16:30
  • Näin yhdistät makkarapannun ja palkokasvien herkullisen syyssadon
    15:00
  • Lounas pihalla kruunaa hektisen työpäivän – ruoka maistuu paremmalta ulkona
    13.8.
  • Suomalainen kasvihuoneteknologia kiinnostaa Yhdysvalloissa ja Intiassa – osaamista ja teknologiaa halutaan viedä lämpimiin maihin
    13.8.
  • EU-maissa vuosittain kertyvästä mäskistä koottu vuori painaisi puolen miljoonan norsun verran
    12.8.
  • Maukkaasta papusalaatista saa tuunattua omanlaisensa erilaisilla proteiineilla
    12.8.
Tilaa uutiskirjeitä
Seuraa
Tilaa
Osoite
  • Simonkatu 6
  • PL 440
  • 00101 Helsinki
  • 020 413 2100
Asiakaspalvelu
  • Asiakaspalvelu
  • Usein kysyttyä
  • Ota yhteyttä
Mediamyynti
  • Mainostajalle
  • Mediatiedot ja hinnat
  • Ota yhteyttä
Toimitus
  • Yhteystiedot
  • Palautelomake
Viestimedia OyBriefly in English
KäyttöehdotTietosuojaEvästeet
© Maaseudun Tulevaisuus