Tilli-perunamuusi

Tillillä maustettu perunamuusi maistuu erityisen hyvältä kalaruokien lisänä. Tuoreen tillin sijaan voit käyttää myös kuivattua, mutta silloin määrä on teelusikallisia.
Tilli-perunamuusi ja paistettu lohi ovat lyömätön yhdistelmä.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Tilli-perunamuusi

Ainekset

  • 600 g perunoita (jauhoinen lajike)
  • 2 dl tilliä
  • 1 dl vettä
  • voita
  • suolaa

Valmistusohje

Kuori perunat ja keitä ne kypsiksi suolalla maustetussa vedessä.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Mittaa vesi ja tilli tehosekoittimeen. Surauta tasaiseksi.

Valuta perunat ja soseuta ne sähkövatkaimella. Lisää joukkoon tillivesi sekä voita ja suolaa oman maun mukaan. Tarjoa kalaruokien lisänä.