Silkinsileä pannacotta hurmaa ruokavieraat – mustaherukkamehusta saat siihen upean värin
Pannacottan silkinsileä rakenne säilyy, kun mustaherukat lisätään massaan mehutiivisteenä. Mehu ja valkosuklaa makeuttavat jälkiruuan eikä lisäsokeria tarvita.
Mustaherukkamehu antaa pannacottalle upean värisävyn. Maussa häivähtää myös valkosuklaa. Kuva: Carolina HusuValkosuklainen mustaherukkapannacotta
- 6 annosta
- Ainekset
- 2 liivatelehteä
- 100 g valkosuklaata
- 3 dl kuohukermaa
- 2 dl mustaherukkamehutiivistettä
- Koristeeksi
- herukoita
- valkosuklaalastuja
Valmistusohje
Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä viitisen minuuttia.
Rouhi valkosuklaa.
Kiehauta kerma. Lisää joukkoon paloiteltu valkosuklaa. Sekoita, kunnes suklaa on liuennut.
Purista liivatelehdistä vesi ja liuota ne lämpimään kermaseokseen. Lisää joukkoon mustaherukkamehu.
Jaa seos jälkiruokamaljoihin, peitä kelmulla ja siirrä kylmään hyytymään noin 4 tunniksi.
Koristele annokset herukoilla ja valkosuklaalastuilla.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

