Friteeraamalla tattien jalat jalostuvat salonkikelpoiseksi herkkupalaksi
Tässäpä uusi tapa käyttää tattien jalkoja. Ohueksi viipaloituina ja friteerattuina niistä tulee varsin maukas alkuruoka.Friteeratut tattijalat
- muutaman hyväkuntoisen herkkutatin jalka
- kananmunaa
- korppu- ja vehnäjauhoa
- suolaa
- ruokaöljyä
Leikkaa tattijalat 0,5–1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Leivitä ne kastamalla ensin sekoitettuun kananmunaan ja pyörittämällä sen jälkeen vehnä- ja korppujauhoseoksessa, johon on lisätty ripaus suolaa.
Kuumenna paistinpannulla kunnon loraus rypsi- tai oliiviöljyä ja paista tattiviipaleet käännellen kauniin ruskeaksi. Tarjoile alkupalojen tapaan.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat




